Navigáció: Címlap Receptek Szendvicsek

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Receptek - Szendvicsek

1
Rántott töltött zsemle recept

Rántott töltött zsemle

A zsemléknek levágjuk a kalapját és kivájjuk a belsejét. Tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban, hírtelen kisütjük,...
Ropogitos képes recept

Ropogitos

Készítsük el a tortillatésztát az útmutató szerint. A krémsajtból, curryből, gyömbérből, sóból, citromléből és borsból keverjünk...
1
Rusztikus olasz  zsemle, ciabatta zöldfűszeresen képes recept

Rusztikus olasz zsemle, ciabatta zöldfűszeresen

Egy nagy tálban a lisztet az élesztővel és a sóval (esetleg a zöldfűszerekkel) fakanállal elkeverjük és lassan hozzáadjuk a vizet is. A...
Sajtkrémes íz varázs lilahagymával képes recept

Sajtkrémes íz varázs lilahagymával

A hozzávalókat egy edényben villa segítségével addig keverem míg egy kenhető krémet nem kapok. Ezt az istenien finom krémet kenyérre...
Sajtos-bazsalikomos melegszenvics recept

Sajtos-bazsalikomos melegszenvics

Tálcára fektetünk 4 szelet kenyeret,megcsepegtetjük olívaolajjal és rárakjuk a bazsalikomleveleket.Minden kenyérre 1-1 szelet sajtot...
Sajtos-paradicsomos bruschetta képes recept

Sajtos-paradicsomos bruschetta

A kenyeret megpirítom, mindkét oldalát bedörzsölöm fokhagymával és chili paprikával, meglocsolom olívaolajjal, teszek rá darabolt...
2
Sajtos-sonkás kiflik képes recept

Sajtos-sonkás kiflik

Először a vizes (tej, tojás, olívaolaj), majd a száraz (só, élesztő, cukor, liszt) hozzávalókat bepakolom a kenyérsütőbe. Akinek ez...
Savanyúkáposztás szendvics recept

Savanyúkáposztás szendvics

A majonézben keverjük el a chiliszószt, kenjük meg vele a kenyérszeleteket. Rétegezzük rá a sajtot, a sonkát és a káposztát, fedjük be...
Sonka papucs recept

Sonka papucs

Keverjük el a tojást, a tejszínt, a felvágott sonkát. Fűszerezzük ízlés szerint. Nyújtsuk ki a leveles tésztát, lisztes deszkán, kb. 3...
Sonkás piskótaszendvics képes recept

Sonkás piskótaszendvics

A tojások fehérjét kemény habbá verem. A tojások sárgáját addig keverem, míg habos lesz, majd felváltva beleforgatom a tejet, a lisztet...
Sült zöldséges pirítós recept

Sült zöldséges pirítós

A zúzott fokhagymát összekeverjük az olívaolajjal, az ecettel, az aprított kakukkfűvel, sóval, borssal és a barna cukorral. A zöldpaprikát...
Szendvicstorta sonkahabbal recept

Szendvicstorta sonkahabbal

A zselatint áztassuk hideg vízbe, majd keverjük el meleg levessel és forraljuk fel. Vágjunk le 4 szelet sonkát, a maradékot daraboljuk fel,...
Tofuburger recept

Tofuburger

A parajleveleket lobogó vízben leforrázzuk, majd lecsepegtetjük, és apróra vágjuk. Olajat hevítünk, és megpároljuk benne a karikázott...
2
Tojáskrém Edit féle képes recept

Tojáskrém Edit féle

A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, apróra vágjuk, a többi hozzávalóival krémesre keverjük. Kenyérre kenve, finom reggeli.
Tojáskrém1 recept

Tojáskrém1

A tojásokat keményre főzzök, majd lereszeljük és jól kikeverjük a többi anyaggal. Ha elég sima és krémszerű, akkor a kenyérre kenve egy...
Tojáskrém2 recept

Tojáskrém2

A tojásokat keményre főzzük, majd lereszeljük. A hagymát apróra vágjuk és hozzáadjuk a tojáshoz. A cukrot, majonézt és a kevés mustárt...
Tojáskrém3 recept

Tojáskrém3

A majonézt összekeverjük a tejföllel, sóval, borssal, egy pár csepp citromlével és egy fel kk. mustárral. Felkockázzuk a zellerszárat és...
Tojásos melegszendvics recept

Tojásos melegszendvics

A margarint habzásig hevítjük a liszttel, majd a közben felmelegített tejjel felöntjük. Folytonosan kevergetve olyan sûrûre fõzzük, hogy...
Tojásos szendvicskrém recept

Tojásos szendvicskrém

A tojásokat keményre főzöm, majd meghámozva nagyon apróra vágom. Keverőtálba teszem, hozzáadom a margarint, a zúzott fokhagymát, a nagyon...
1
Tojással töltött kenyér recept

Tojással töltött kenyér

A zsúrkenyér két végét levágjuk,belét kiszedjük úgy,hogy kb.egy ujjnyi pereme maradjon.A kenyérbél harmad részét meglocsoljuk a...

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Csatlakozz hozzánk

      
     Miért érdemes regisztrálni?

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!