Navigáció: Címlap Receptek Levesek

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Levesek

2
1
Alföldi gulyásleves recept

Alföldi gulyásleves

Az apróra vágott vöröshagymát a zsíron üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, a kockára vágott húst, közben gyakran...
1
Almaleves képes recept

Almaleves

Almát tisztítsd meg, vágd kis darabokra. Locsold meg citromlével, nehogy megbarnuljon. Önts rá vizet, szórd bele a cukrot, és tedd fel főni....
Ananász-krémleves recept

Ananász-krémleves

A cukrot karamellizáljuk, felöntjük egy kevés vízzel, majd hozzáadjuk az ananászt és az ananász levét. Ezt fölfőzzük. Fahéjjal,...
Aszaltgyümölcs leves recept

Aszaltgyümölcs leves

Áztassuk a gyümölcsöket 1 l vízben 10-15 percig. Ezután adjuk hozzá a cukrot, a fűszereket és a citromlevet és forraljuk fel. Kis lángon...
Avokádókrémleves recept

Avokádókrémleves

Az avokádókat félbevágjuk, húsukat kanállal kiemeljük, villával összetörjük és citromlével meglocsoljuk. Olajat forrósítunk, majd...
1
Az erőt adó húsleves a’la Ledni képes recept

Az erőt adó húsleves a’la Ledni

Az erőt adó húsleves a’la Ledni, -ami lehet egy komplett ebéd A feldarabolt husokat és a velőscsontot(a velőscsont mindkét felét sóba...
Babgulyás oldalassal képes recept

Babgulyás oldalassal

A babot kevés sóval egy 3 literes fazékban,vízben megfőzzük. Az oldalast bordák mellet feldaraboljuk,majd ketté vágjuk. A zöldség...
3
Bableves füstölt csülökkel képes recept

Bableves füstölt csülökkel

Az előző nap beáztatott babot a füstölt csülökkel feltesszük főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi. Ha felforrt, hozzáadjuk a...
1
2
2
Bajai halászlé recept

Bajai halászlé

Az apróra vágott hagymát beletesszük a bográcsba, rátöltünk 11 dl hideg vizet, beledobjuk a már 2 órával előbb feldarabolt és besózott...
Bajor perecleves recept

Bajor perecleves

Elkészítés: Az egyik hagymát apróra felaprítom, és üvegesre párolom a zsiradékon. Ráöntöm a sört, a húslevest, és 10-15 percig...
Balinéz húsgombócos tésztaleves recept

Balinéz húsgombócos tésztaleves

A finomra vágott hagymát, gyömbért, és a zúzott fokhagymát pároljuk meg olajon, majd felét vegyük ki, a többihez adjuk hozzá a vékonyra...
3
1
1
3
Bazsalikom leves képes recept

Bazsalikom leves

Az olíva olajon megpároljuk az összevágott vöröshagymát, majd rádobjuk a kockára vágott krumplit és a bazsalikom leveleket. Átforgatjuk,...
1
1
Bazsalikomos-sajtos paradicsomleves recept

Bazsalikomos-sajtos paradicsomleves

Felhevített olajon megpároljuk a vékonyra karikázott pórét. Meghintjük a liszttel, 1 percig tovább pirítjuk. Felöntjük a paradicsomlével...
Birsalma krémleves recept

Birsalma krémleves

A birsalmákat alaposan megmosom, és héjával együtt lereszelem. Egy fazékba annyi vízzel teszem oda főni, hogy ellepje. Sóval, cukorral,...
Birsalma leves - a birsalma sajt levéből képes recept

Birsalma leves - a birsalma sajt levéből

A lébe beletesszük a bort, vaníliás cukrot, fahéjat, kardamomot és citromlevet, s egy kicsit összefőzzük. A főzőtejszínt összekeverjük...
1
1
Borjúkrémleves képes recept

Borjúkrémleves

Forrósítsunk fel egy fazékban 2ek vajat,adjuk hozzá a lisztet,és jól keverjük el.Folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a húsleves alapot.A...
Borleves képes recept

Borleves

A bort a vízzel, a citrom levével, hámozott héjával, a fahéjjal és a szegfűszeggel felforraljuk úgy, hogy az egész felszíne habos legyen,...
1
Boros meggyleves habgaluskával recept

Boros meggyleves habgaluskával

A meggyet kimagozzuk ugy,hogy a szemek egyben maradjanak,a konzerv meggyet lecsöpögtetjük.lábasba szórjuk,2,5dl vizet meg a bort ráöntjük,a...
Borsóleves zöldséggel és csipetkével képes recept

Borsóleves zöldséggel és csipetkével

A megtisztított és összevágott zöldségeket az olajon megfuttatom és egy kevés ideig fedő alatt párolom. Majd ráteszem a zöldborsót,...
Böjti gombaleves képes recept

Böjti gombaleves

A vajat felolvasztjuk, majd megpároljuk benne a gombát és az apróra vágott petrezselymet, míg a gomba leve teljesen el nem fő. Ezután...
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!