Navigáció: Címlap Receptek Húsételek Vad

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Vad

Almás fácánsült recept

Almás fácánsült

A fácánt megtisztítjuk, bőrét bevagdossuk, és szalonnaszeletekkel megtűzdeljük. Az olajat felhevítjük, majd a fácánt megpirítjuk benne....
[Vad]
Bakonyi kacsa recept

Bakonyi kacsa

A hagymát felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az elfelezett gombákat. Így megpároljuk, majd a szétszedett kacsát is...
[Vad]
Boros kacsasült recept

Boros kacsasült

A kacsát megtisztítjuk, megsózzuk, majd vajat hevítünk, és minden oldalát megpirítjuk benne. Utána hozzáadjuk a bort és a felforrósított...
[Vad]
Bugaci tűzdelt kacsamell recept

Bugaci tűzdelt kacsamell

A fokhagymákat felszeleteljük, és megtűzdeljük vele a kacsát. Megsózzuk, majd fél órát pihentetjük. Ezután sütőbe tesszük, sütni...
[Vad]
Cseresznyés kacsa mogyoróburgonyával recept

Cseresznyés kacsa mogyoróburgonyával

A feldarabolt kacsát megsózzuk. A hagymát felaprítjuk, a zöldségeket felkarikázzuk, majd vajat forrósítunk és az egészet néhány percig...
[Vad]
Édes-savanyú vadhús recept

Édes-savanyú vadhús

Megtisztítjuk a borsót, a kukoricát, az újhagymát meg a paprikát. A hagymát és a paprikát 2-3 cm-es darabokra vágjuk. Vékonyan...
Pincepörkölt képes recept

Pincepörkölt

Az apróra vágott szalonnát egy lábosban, megsütjük, majd hozzá adjuk a felkockázott vöröshagymát, és aranysárgára pirítjuk. Hozzá...
Pulyka gesztenyés burgonyapürével, zellerkrémmel recept

Pulyka gesztenyés burgonyapürével, zellerkrémmel

A pulykamellet ujjnyi szeletekre vágjuk, és kevés vajon natúran megsütjük, sóval, borssal ízesítve. Az étteremben ez vákuumtasakban...
[Vad]
Resztelt vadmáj képes recept

Resztelt vadmáj

A májról a hártyát eltávolítottam, majd felszeleteltem. Egy tálba tettem, leöntöttem tejjel, annyival, hogy befedje. 3 órát a tejben...
[Vad]
1
1
Szarvasgulyás képes recept

Szarvasgulyás

A húst kicsontozzuk, majd 2-2,5 centis kockákra vágjuk. A csontokat kb. 1,5 liter vízben főzni kezdjük, ez a csontleves lesz a gulyás...
Szarvaskocsonya képes recept

Szarvaskocsonya

A szarvascombot fölengedjük, megmossuk. a megtisztított körmöket hosszában kettécsapjuk, majd a hússal együtt fazékba tesszük. 3-3,5 liter...
Töltött-tüzdelt fácán recept

Töltött-tüzdelt fácán

A fácánt jól mossuk át a szárnyát hajtsuk vissza és dörzsöljük be sóval tüzdeljük megszalonával és az elkészitett töltelékkel...
[Vad]
Vadpástétom rakott makarónival recept

Vadpástétom rakott makarónival

A vadhúst lábasba tesszük, megsózzuk, és forró olajjal leöntjük. A sárgarépát, fehérrépát, zellert, vöröshagymát, fokhagymát...
[Vad][Nyúl]
Vasi vaddisznópörkölt képes recept

Vasi vaddisznópörkölt

A húst megmossuk, majd forrásban lévő vízbe rakjuk. Fél perc elteltével leszűrjük, lecsöpögtetve hűlni hagyjuk, azután kb. 2 centis...
[Vad]
Vörösboros muflon-ragu rozmaringos pogácsával képes recept

Vörösboros muflon-ragu rozmaringos pogácsával

Egy nagy lábasban forrósítsuk fel az olívaolajat, tegyük bele az összevágott vöröshagymát és fokhagymát. Adjuk hozzá a babérlevelet és...
[Vad]
Vörösboros őz recept

Vörösboros őz

Az őzcombot nagyobb kockákra vágjuk. Forrósítsuk meg az olajat, és pirítsuk benne a kis kockákra vágott füstölt szalonnát, és hagymát....
[Vad]
Vörösboros vadkacsa képes recept

Vörösboros vadkacsa

Daraboljuk fel a vadkacsát, majd dörzsöljük be sóval és köménymaggal. Helyezzük tepsibe, adjuk hozzá a borókabogyót meg a babérlevelet,...

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!