Navigáció: Címlap Receptek Húsételek Sertés

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Sertés

1
Abáltszalonna házilag képes recept

Abáltszalonna házilag

A szalonnát megtisztítom az esetleges szőrszálaktól. Ezt én mindig erre az alkalomra félretett borotvával tisztítom meg. Kellemesen sós...
Almás-boros  szűzérmék recept

Almás-boros szűzérmék

Egy serpenyőbe, felforrósított olajon puhára pároljuk a karikára vágott hagymát. Hozzáadjuk a cukrot, és 2-3 percig barnítjuk. A hús...
Angol szalonna recept

Angol szalonna

A sonkasertések bőrös karajából úgy készítjük, hogy a karajról a csontot teljesen lefejtjük, ügyelve arra, hogy a húst sehol be ne...
Aszalt szilvás boros malac recept recept

Aszalt szilvás boros malac recept

A combot sóval bedörzsöljük, a szilvát a borba áztatjuk, és így hagyjuk őket egy órán át. Ezután a combot a bőrős felével lefelé...
Aszalt szilvás bundában sült karaj szeletek képes recept

Aszalt szilvás bundában sült karaj szeletek

A rizs készítés: A rizst megmostam,lecsepegtettem. Felhevített étolajra szórtam,kevergettem és a levest ráöntöttem. Fedő alatt hagytam...
Aszalt szilvás sertéskaraj recept

Aszalt szilvás sertéskaraj

A karajt a tetején mélyen bevágjuk. A kimagozott aszalt szilvát vörösborban áztatjuk, alaposan lecsöpögtetjük, majd megtöltjük vele a...
4
1
Bajor húsos rakott burgonya recept

Bajor húsos rakott burgonya

A burgonyát héjában megfőzzük, még melegen meghámozzuk, és ha kihült, karikákra vágjuk. A házisonkát apró kockákra daraboljuk. A...
2
Bajorhús képes recept

Bajorhús

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, flekken fűszerrel bedörzsöljük és félretesszük. Kiolajozott tepsibe nyers burgonyát reszelünk vagy...
1
Bakonyi sertésborda recept

Bakonyi sertésborda

Olajban megpároljuk a kockára vágott hagymát, majd meghintjük pirospaprikával, rögtön felöntjük kevés vízzel, és a hússzeleteket...
2
Belga rakott hús képes recept

Belga rakott hús

Ennek az ételnek az a különlegessége, hogy minden anyagot nyersen teszünk az edénybe, légmentesen lezárjuk, így az ízek, aromák...
Bolognai piták recept

Bolognai piták

A pitákat félbevágjuk, az olaj felével megkent serpenyőben megpirítjuk. A többi olajon megfonnyasztjuk a hagymát, összesütjük a hússal....
Borsos karaj tejszínes mártással recept

Borsos karaj tejszínes mártással

A húst nyolc szeletre vágjuk,sózzuk,borsozzuk és párolóedénybe 12 percig főzzük. A mártáshoz valókat összekeverjük,felforraljuk...
1
Borsos sertésszelet almás Medve sajt mártásban recept

Borsos sertésszelet almás Medve sajt mártásban

Az enyhén kiveregetett sertésszeleteket megsózzuk, megborsozzuk, min2 oldalukat forró margarinban 2-3 percig sütjük,majd a szeleteket...
2
Borzacska recept

Borzacska

A krumplit le reszelem bele ütöm a tojást sóval borssal fokhagymával ízesítem!!!A húst először bele mártom a lisztbe utána meg ebbe a...
3
Brassói aprópecsenye burgonyával, salátával képes recept

Brassói aprópecsenye burgonyával, salátával

A húst felcsíkoztam. A szalonnát apróra vágjuk, serpenyőbe téve félig megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és...
1
1
Búbos rakott hús recept

Búbos rakott hús

A hússzeleteket besózom,borsozom és az olajjal kiket tepsibe teszem. A vöröshagymát,fokhagymát apróra szelve egy serpenyőben...
2
Burgonyás fasírt képes recept

Burgonyás fasírt

Másfél szikkadt zsömlét vízben megáztatok és kinyomkodom belőle a vizet. A héjában főtt, kihűlt burgonyát a sajtreszelőn lereszelem,...
3
Burgonyás fűszeres fasírt - általam összeállított képes recept

Burgonyás fűszeres fasírt - általam összeállított

A darált húst és a hajában megfőtt tört burgonyát 1 dl tejben összekeverem és hagyom állni körülbelül 15 percet, majd beleteszem az 1...
3
Cigánypecsenye recept

Cigánypecsenye

hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, és fokhagymával jól bedörzsöljük. Olajjal megkenjük, és serpenyőben puhára sütjük. Tálaláskor...
Citromos karaj recept

Citromos karaj

A kiveregetett karajszeleteket reszelt citromhéjjal bedörzsöljük, citromlével meglocsoljuk és legalább két órán át pácoljuk. A lével...
« ElsőElőző12345678KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!