Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Levesek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A fokhagymát zúzd össze, és a felforrósított olajon hervaszd meg – ne barnuljon meg! Hintsd rá a lisztet, és ha szép rózsaszínesre pirult, öntsd fel a levessel. Ízesítsd sóval, borssal, és jól forrald fel. Tálalás előtt öntsd bele a tejszínt, és merülő mixerrel krémesítsd. Megszórhatod frissen aprított petrezselyemmel vagy metélőhagymával.
Tálaláshoz sajtos pirítós, fokhagymás/sós ropogós kenyérkeksz vagy pirított zsemlegombóc illik hozzá.
Elkészítési idő:
30 perc
|
||||||
id:954 |
2009-10-20 20:48:22 |