Navigáció: Címlap Receptek Egytálételek

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Egytálételek

1
Abáltszalonna házilag képes recept

Abáltszalonna házilag

A szalonnát megtisztítom az esetleges szőrszálaktól. Ezt én mindig erre az alkalomra félretett borotvával tisztítom meg. Kellemesen sós...
5
2
Alföldi húsi recept

Alföldi húsi

A csíkokra vágott bacon szalonnát serpenyőben kissé megpirítjuk,majd hozzáadjuk a kockára vágott v.hagymát és a gépsonkát. Hagyjuk...
Almakocsonya képes recept

Almakocsonya

Az alma hibás részeit eltávolítjuk, majd a héjával és magjaival együtt megfőzzük, annyi vízben, amennyi ellepi. Utána leszűrjük, majd...
Almás cukkinis csirke csikok képes recept

Almás cukkinis csirke csikok

A csirke mellet csíkokra vágom, forró olajba átsütöm.Hozzáadom a feldarabolt almát és a cukkinit.Kicsit megsózom.Pár perc kevergetés...
1
1
2
2
Almás metélt recept

Almás metélt

A meghámozott almákat lereszeljük,vajon a fehérborral megpároljuk.Egy lábasban vajon,a fehérborral megpároljuk.Fahéjjal,cukorral...
Almás palacsinta tésztában sült csirkemell képes recept

Almás palacsinta tésztában sült csirkemell

Elkészítése: A csirkemellet felszeleteltem,kiklopfoltam,sóztam. Egy almát durvára lereszeltem. Lisztből,tojásból sűrűbb...
Almás- bundában sült csirke csíkok képes recept

Almás- bundában sült csirke csíkok

A csirke mellet vékony csíkokra vágom .Sózom, borsozom, lisztbe forgatom.A tojásba belereszelem az almát. teszek hozzá egy-két kanál tejet A...
5
2
1
Alufóliában sült gombás csirkecomb recept

Alufóliában sült gombás csirkecomb

A combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom. A megsózott,...
2
1
Alufóliás burgonya recept

Alufóliás burgonya

Jól megmosott burgonyát lecsepegtetjük és minden db-ot egyenként alufóliába csomagolom és közepes sütőben puhára sütjük. Puha vajat...
5
4
1
1
Ananászos currys csirkeragú a konyhámból képes recept

Ananászos currys csirkeragú a konyhámból

A lisztet, tojássárgát, citromlét, sót, 3ek.ananászlét összekeverem és belerakom a felcsíkozott húst. Állni hagyom benne fél...
2
1
1
1
Ananászos karaj sajttal recept

Ananászos karaj sajttal

A húst kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk. Egy kiolajazott tepsibe egymáshoz nem nagyon közel lerakjuk.Minden szeletre a karika ananászt...
2
Angol reggeli képes recept

Angol reggeli

A bacont megpirítom, a zsírjában a tojásból tükörtojást készítek. A kobászt, a csiperkét és a rösztit olajban megsütöm. A...
2
Aranygaluska recept

Aranygaluska

A szokásos módon kelt tésztát készítünk. Ha megkelt, ujjnyi vastagra nyújtjuk és kiszaggatjuk. A tepsit kivajazzuk, belerakjuk a...
Articsókás strangozze recept

Articsókás strangozze

Az átszitált liszt közepébe készítsünk mélyedést, majd ebbe töltsük bele a 1,5 dl vízzel összekevert tojásfehérjéket. Dolgozzuk...
2
1
Aszalt szilva falatok Medve sajttal recept

Aszalt szilva falatok Medve sajttal

Az aszalt szilvát vörösboros vízbe beáztatjuk. A mag helyére Medve sajtot töltünk és a szilvákat bacon szalonnába csavarjuk. Bő olajban...
1
1
Aszalt szilvás káposzta képes recept

Aszalt szilvás káposzta

Ha a káposzta túlságosan savanyú, akkor átmosom. A húsokat kb. 2 cm-es kockákra vágom. Forró zsíron átforgatom, hogy minden oldala...
Aszalt szilvás sertéskaraj recept

Aszalt szilvás sertéskaraj

A karajt a tetején mélyen bevágjuk. A kimagozott aszalt szilvát vörösborban áztatjuk, alaposan lecsöpögtetjük, majd megtöltjük vele a...
Avokádós wrap képes recept

Avokádós wrap

Az avokádót kikaparjuk,és durván összetörjük. Sózzuk,borsozzuk. A tortillalapokat száraz palacsintasütőben mindkét oldalán magas...
Babgulyás recept

Babgulyás

A babot előző este hideg vízbe áztatjuk. A húst felkockázzuk. Az apróra vágott vöröshagymát és a felszeletelt fokhagymát az olajon...
1
Babos füstölt csibecomb képes recept

Babos füstölt csibecomb

A babot puhára főzzük (ha konzervet használunk, akkor csak öntsük le a levét, és mossuk át). Ha megfőtt a bab öntsük le a levet...
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!