Navigáció: Címlap Receptek Receptek, melyek címkéje : gombóc

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Receptek

Receptek, amelyek címkéje "gombóc"
Áfonyás gombócok képes recept

Áfonyás gombócok

A megtisztított áfonyát leöntjük a borral, a citrom levével és egy kevés vízzel, majd hozzáadjuk a porcukrot.A zsemléket beáztatjuk, majd...
2
1
Almagombóc képes recept

Almagombóc

Az almát meghámozom, kicsumázom, és nagylyukú reszelőn lereszelem. Az egész tojásokat 5 dkg zsírral kikeverem, majd a cukorral tovább...
1
1
1
Almás gombóc recept

Almás gombóc

A tejbe belehabarjuk a lisztet, tojássárgákat, sót, a meghámozott kis kockákra vágott almát és végül a kevés cukorral keményre vert...
1
1
Burgonyagombóc recept

Burgonyagombóc

Az áttört burgonyát és a búzadarát az olajban megpirítjuk, majd a tűzről levéve a finomra vágott petrezselyemzölddel meghintjük. A...
1
Csilis kukoricagombócok recept

Csilis kukoricagombócok

Keverjük össze a felkarikázott újhagymát, az aprított koriandert, a lecsöpögtetett kukoricát, í csiliport, a kókuszreszeléket, 1 ek...
1
1
1
Egyszerü burgonyagombóc képes recept

Egyszerü burgonyagombóc

A héjában főtt burgonyát még melegen áttöröm. Ha kihűlt hozzáadom a lisztet, a zsírt és a tojást. Megsózom, összegyúrom és...
Fahéjas almagombóc recept

Fahéjas almagombóc

Az almákat megtisztítjuk, magházukat kimetsszük, húsukat kis kockákra vágjuk. A tojást 2 evőkanál vízzel és a fahéjjal felverjük, az...
1
1
Gomolyás gombóc sajtmártással recept

Gomolyás gombóc sajtmártással

A gomolyatúrót burgonyanyomón áttörjük. A zsemlét nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük (használhatunk, ha van, aprítógépet is). A...
1
Gőzgombóc képes recept

Gőzgombóc

Az élesztőt fél dl langyos vízben elmorzsolom, hozzáadom a cukrot, és addig kevergetem, amíg a cukor elolvad benne. Az edényt letakarom, és...
2
Kapros csukagombóc képes recept

Kapros csukagombóc

A halhust péppé darálom, majd 2 evk.kanál tejszinnel, a tojás fehérjékkel, sóval és a borssal jól összedolgozom. 1/2 óráig a hütőben...
2
Lekváros gombóc képes recept

Lekváros gombóc

A burgonyát mint a hajas krumplit felteszem főzni, leszedem a héját, és paszirozón átnyomom. Ütök bele egy tojást, 2 evőkanál darát...
Luca napi varázslat képes recept

Luca napi varázslat

A búzadarát habverővel elkeverjük a forrásban lévő tejjel és sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk az áttört tehéntúrót, a...
Pikáns halgombóc leves recept

Pikáns halgombóc leves

A halkárkászból vöröshagymával, sóval egy tartalmas halfondot készítünk, amit átpasszírozunk. A halfilét 2-3 mm sűrűn a borig bevágva...
Polpetti(Olasz vagdalt hús-gombócok) recept

Polpetti(Olasz vagdalt hús-gombócok)

Elkészítése: A húst(marha,sertés vegyesen) megdaráljuk,erősen fűszerezzük őrölt borssal,majoránnával,sóval. Jól összegyúrjuk...
1
Sült almás túrógombóc képes recept

Sült almás túrógombóc

1 db egészen szikkadt zsömlét annyi tejben áztatok meg, amennyit felszív, a másikból meg morzsát készítek. (Erre nagyon megfelelő az...
Szilvalekváros daragombóc recept

Szilvalekváros daragombóc

Elkészítése: 1/2 liter vízben nagyon sűrűre főzünk 12 dkg búzadarát. Levéve a tűzről,belevegyítünk 1-2 tojás kemény habbá vert...
1
Szilvás gombóc égetett tésztából képes recept

Szilvás gombóc égetett tésztából

A vizet a sóval és olajjal egy fazékban felforraljuk. Fokozatosan hozzáadagoljuk a lisztet és addig keverjük, míg a fazék oldalától a...
Nyereményjátékban részt vesz
Szilvásgombóc burgonya nélkül képes recept

Szilvásgombóc burgonya nélkül

A vizet a sóval és olajjal egy fazékban felforraljuk. Fokozatosan hozzáadagoljuk a lisztet és addig keverjük, míg a fazék oldalától a...
1
Tepsis túrógombóc recept

Tepsis túrógombóc

A zsömlék felét annyi tejbe áztatjuk, amennyit felszívnak,a másik felét összemorzsoljuk. Az áztatott zsömlét kinyomkodjuk, összeforgatjuk...
Túró gombóc képes recept

Túró gombóc

A tejet a túróval felforraljuk. Majd beletesszük a cukrot, sót, vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és a búzadarát. Ezt is...
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Csatlakozz hozzánk

      
     Miért érdemes regisztrálni?

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!