Navigáció: Címlap Receptek Betű: "Z"

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Receptek

Betű: "Z"
Receptek, amelyek kezdőbetűje "Z"
Zabpehely süti recept

Zabpehely süti

A lisztet, a sütőport, a sót, a farincukrot, a zabpelyhet, a diót, a csokit és a vaniliás cukrot egy tálban összekeverjük, hozzáadjuk az...
Zabpelyhes keksz képes recept

Zabpelyhes keksz

A tojást a cukorral habosra keverjük, majd az olvasztott vajat belecsurgatjuk. A lisztet a sütőporral összekeverjük, és az előzőekhez adjuk....
1
Zabpelyhes keksz Szicília ízével képes recept

Zabpelyhes keksz Szicília ízével

Összekeverjük egy tálban a lisztet, zabpelyhet, sót, cukrot, szódabikarbónát, reszelt narancshéjat, majd felolvasztjuk a vajat és...
Zabpelyhes zöldségfasírozott recept

Zabpelyhes zöldségfasírozott

A zöldségeket villával összetörjük,hozzáadjuk a zabpelyhet, tojásokat,a kinyomkodott zsemlét,az apróra tört fokhagymát. Ízlés szerint...
2
Zabpelyhes-almás süti recept

Zabpelyhes-almás süti

Az almákat megmossuk és héjastul a reszelő nagyobbik lyukán lereszeljük. Összekeverjük a zabpehellyel, dióval és az olvaszott vajjal. A...
1
Zebra sütemény képes recept

Zebra sütemény

A tésztához a hozzávalókat egy keverőtálba tesszük,és elektromos keverőgéppel sima tésztává gyúrjuk.A tészta egyik felét áttesszük...
1
Zebra teasütemény képes recept

Zebra teasütemény

A tészta hozzávalóit a kakaó kivételével összegyúrjuk,majd a tésztát elfelezzük. Az egyik felébe a kakaóport dolgozzuk...
1
Zebracsíkos piskótatekercs képes recept

Zebracsíkos piskótatekercs

A tojásfehérjéket a cukrokkal kemény habbá verjük, hozzáadagoljuk a tojássárgákat, a vizet, tovább keverve a citromlét és a sütőporral...
1
2
1
1
Zebratorta Edit féle képes recept

Zebratorta Edit féle

A tojások sárgáját a porcukorral,van.cukorral fehéredésig keverjük,hozzáadjuk a vízet,olajat,a sütőporral elkevert lisztet és a tojádok...
3
Zebratorta kicsit másképp képes recept

Zebratorta kicsit másképp

A tojások sárgáját a cukorral és vaníliás cukorral habosra keverem, utána hozzáadom a vizet és az olajat. A sütőporral elkevert lisztet...
Zebratorta másképp recept

Zebratorta másképp

A tojások sárgáját a cukorral és a vaníliacukorral nagyon jól kikeverem, hozzáadom a vizet és az olajat kanalanként, közben kavarom. A...
Zeller krémleves recept

Zeller krémleves

A zellert összekockázom vajon elkezdem megpárolni sózom borsozom egy kicsi liszt szórást alkalmazok vízzel felöntöm!mikor megfőtt a zeller...
Zeller mártás, ahogy én készítem recept

Zeller mártás, ahogy én készítem

A zellert megtisztítjuk,megmossuk,és a reszelő finom fokán (mint a tormát) lereszeljük. A hagymát tisztítás után apró kockára...
Zellerkrémleves recept

Zellerkrémleves

Olajon megfuttatjuk a felkockázott zellert, sóval borssal ízesítjük, majd kevés vízzel vagy húslevessel felengedve puhára főzzük. Ezután...
Zellerkrémleves 2 recept

Zellerkrémleves 2

A megtisztított zellert, apróra vágom, majd kicsit megpárolom a felolvasztott vajon. Ezután felöntöm a levessel, sózom, borsozom. Ha...
1
Zengővárkonyi sertéstekercs recept

Zengővárkonyi sertéstekercs

A combszeleteket vékonyra kiverjük. Ráhelyezzük a sonkát, sajtot, csemegeuborkát és felgöngyöljük. Panírozzuk és olajban kisüjük....
5
2
2
1
Zita szelet képes recept

Zita szelet

A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a vizet,a kakaóport,a darált diót,a sütőporral elkevert lisztet és a...
2
Zöld kókuszos kocka képes recept

Zöld kókuszos kocka

A tojások sárgáját a cukor felével az olvasztott vajjal habosra kikeverem.A tolások fehérjét habbá verem a maradék cukorral A lisztbe a...
Zöld mascarpone szósz recept

Zöld mascarpone szósz

A mascarponét és a túrót egy kevés tejjel kikeverjük. Sóval,borssal és egy kevés ecettel ízesítjük.A vegyes fűszerkeveréket a darált...
Zöld minestrone képes recept

Zöld minestrone

A zöldségeket megtisztítjuk és kisebb darabokra vágjuk. (A hagymát és a fokhagymát jó apróra!) Kevés olívaolajon a hagymát, majd a...
« ElsőElőző12345KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Csatlakozz hozzánk

      
     Miért érdemes regisztrálni?

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!