Navigáció: Címlap Receptek Betű: "P"

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Receptek

Betű: "P"
Receptek, amelyek kezdőbetűje "P"
Pacal fűszeres tésztában képes recept

Pacal fűszeres tésztában

A pacalt a liszttel megszórjuk,és egy kicsit megforgatjuk benne,hogy jól befedje. A tészta hozzávalóit jól összekeverjük. Megforgatjuk...
Pácolt nyúl csőben sütve képes recept

Pácolt nyúl csőben sütve

Az apróra vágott hagymákat olívaolajon a kockára vágott sonkával megdinsztelem, fűszerezem ételízesítővel, fekete borssal, kakukkfűvel,...
[Nyúl]
Pácolt sertésszelet paprikával recept

Pácolt sertésszelet paprikával

A húst lapos tálba helyezzük. összekeverjük a szójaszószt, a fűszerkeveréket, zúzútt fokhagymát és ezzel a páclével megöntözzük a...
3
Pácolt,hagymás csirkecomb recept

Pácolt,hagymás csirkecomb

Az olajat a szeletekre vágott vöröshagymával,és a nyomott fokhagymával,borssal,sóval elvegyítem, majd 10percig állni hagyom,ezután...
1
Pácolthús képes recept

Pácolthús

Hozzávalók: 80 -100 dkg tarja, 1 dl paradicsomlé, 1 dl olaj, 1 mokkáskanál só, 1/2 citrom leve, 3-4 gerezd fokhagyma/összetörve/, 1...
Padlizsán krém recept

Padlizsán krém

A padlizsánt fel szeletelem és serpenyőbe mint két oldalát átsütöm.Utána le turmixolom vagy bot mixerrel péppé verem és ízesítem a...
Padlizsán párizsiasan recept

Padlizsán párizsiasan

A padlizsánt megmosom,végeit levágom. Kb. 1 cm vastag szeletekre vágom,minden szeletet enyhén megsózok,és kicsit állni...
Padlizsán, spenót és sütőtök rakás képes recept

Padlizsán, spenót és sütőtök rakás

1. Vágjuk le a padlizsán alját, majd hosszában vágjuk 10db 5mm-es szeletre. Az első és az utolsó szeletet dobjuk ki, a többit pedig tegyük...
Padlizsánkrém recept

Padlizsánkrém

A padlizsánok megmossuk, sütőpapírra helyezzük és betoljuk a forrósütőbe 180 fokra kb. 1 órára. Kivesszük, a belsejét egy kanállal...
Padlizsánkrém 2. recept

Padlizsánkrém 2.

A padlizsánt karikázzuk fel és extra szűz olívaolajban mindkét oldalát süssük barnára. Ezután adjuk hozzá a többi hozzávalót. A...
Padlizsános görög rántotta recept

Padlizsános görög rántotta

A padlizsánt meghámozom, szeletekre, majd kis kockákra vágom. A citromszeletek héját levágom, belsejét apróra vágom, az olajbogyókat...
Padlizsános tészta képes recept

Padlizsános tészta

A padlizsánt megmosom és szárazra tőrköm majd kis kockákra felvágom. Az olajat felteszem és a póré hagymát beleszelem., amikor...
1
Padlizsános zakuszka recept

Padlizsános zakuszka

Forró olajba tesszük a ledarált hagymát, üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a ledarált pritaminpaprikát, kb. 40 percen keresztül tovább...
Padlizsános-szalonnás tekercsek pikáns mártással recept

Padlizsános-szalonnás tekercsek pikáns mártással

A sajtot vágjuk 20 hosszúkás szeletre, a padlizsánt hosszában vékonyan szeleteljük fel. A szalonna szeletet pirospaprikával és szezámmaggal...
Padlizsánpástétom képes recept

Padlizsánpástétom

A megmosott padlizsánokat süssük 40-50 percig közepesen meleg sütőben. Ha kihűlt, bőrét lehúzzuk, félbevágjuk-ha öreg, a magját...
Padlizsánragú recept

Padlizsánragú

Padlizsánt és csirkemellet felkockázuk. Olajon piritsuk meg a felkockázott hagymát,dobjuk rá a padlizsánt és húst.Füszerezük izlés...
Padlizsánragú 2. recept

Padlizsánragú 2.

Megmosott padlizsánt és csirkemellet felkockázuk.Megpiritott hagymára dobjuk,füszerezzük és megpároljuk . kevés vizet adjunk hozzá és a...
Padlizsántekercsek képes recept

Padlizsántekercsek

A padlizsánokat megmossuk, meghámozzuk és hosszában fél cm vastag szeletekre vágjuk. Megsózzuk és félre tesszük. A kapribogyót,a...
Palacsinta áfonyával képes recept

Palacsinta áfonyával

A hozzávalókat csomómentesre kikeverem a langyos étolajat is belekeverem. A tésztából egy merőkanálnyit külön veszek és cékla lével...
Palacsinta almás-túrós töltelékkel képes recept

Palacsinta almás-túrós töltelékkel

Készíts sima palacsintát.egyet tegyél félre, a többit hajtsd félbe,és oszd el háromba.egyenlő részre. Közben az almákat vágd...
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Csatlakozz hozzánk

      
     Miért érdemes regisztrálni?

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!