Navigáció: Címlap Receptek Betű: "M"

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Receptek

Betű: "M"
Kategóriák, amelyek kezdőbetűje "M"

Marha (36 )

Mártások

Mártások (19 )

Mexikói

Mexikói (7 )

 

Receptek, amelyek kezdőbetűje "M"
Madártej recept

Madártej

A tejszínt a tejjel feltesszük főni. A tojások fehérjéből kevés cukorral habot verünk és a tejben megfőzzük. A sárgáját kikeverjük...
Madártej krém konyakos meggy szósszal recept

Madártej krém konyakos meggy szósszal

Madártejet készítünk. A tejet felforraljuk a vanília rúddal, a tojássárgáját kikeverjük a Sztíviával, keményítővel, vaníliás...
1
Madártej szelet 2 képes recept

Madártej szelet 2

Ha ez kihűlt összekeverni a margarinos krémmel és a megsütött lapra kenni. Fél literes hulala tejszínt, jó keményre felverni és a krém...
6
1
1
1
Máglyarakás képes recept

Máglyarakás

Kiflit felkarikázom.Tejet a cukorral és vajjal jól felmelegítjük ha kicsit kihül akkor a tojások sárgáját is hozzá keverjük,ráöntjük a...
1
Máglyarakás 2. recept

Máglyarakás 2.

Vagy másnapos kiflit használjunk, vagy ha friss, akkor felszeletelve pár percig szárítsuk sütőben. A felszeletelt kiflit áztassuk...
Máglyarakás Alma-dzsemmel képes recept

Máglyarakás Alma-dzsemmel

A zsemléket vékony szeletekre szelem.A tepsit margarinnal kikenem.A tejet a tojás sárgájával a két féle cukorral kikeverem .A zsemle...
1
Máglyarakás az én konyhámból képes recept

Máglyarakás az én konyhámból

Az almákat negyeld,emeld ki a magházukat,a gerezdeket vágd vékony szeletekre. Öntözd meg citromlével,reszeld rá a sárga héját és forgasd...
1
Máglyarakás egyszerűbben képes recept

Máglyarakás egyszerűbben

Az almákat kockára vágjuk, és megfőzzük. Kikeverjük a cukrot a vajjalés a tojássárgájával. A tojásfehérjéből kemény habot...
Magos ropogós recept

Magos ropogós

Előmelegítjük a sütőt 200 fokra (gázsütőn 6-os fokozat). A tésztához összekeverjük a kétféle lisztet a sóval, majd beletesszük egy...
Magos rudacskák recept

Magos rudacskák

A lisztet összeszitáljuk a sütőporral, elmorzsoljuk benne a margarint, hozzáadjuk a tojássárgáját, a tejfölt, ízlés szerint...
Magyar hagymaleves recept

Magyar hagymaleves

Az olajat felhevitjük,majd megszórjuk egy evőkanál liszttel.Rozsaszinűre piritjuk,hozzáadjuk apépesitett foghagymát, és meghitjük...
Magyaros csirkemáj gombával recept

Magyaros csirkemáj gombával

A megtisztított hagymát apróra vágjuk. A szalonnát kis darabokra vágjuk. A gombát is megtisztítjuk,vékonyan felszeleteljük. A...
1
Magyaros egytálétel képes recept

Magyaros egytálétel

Elkészítése: A szalonnát felszeleteljük,vékonyabb darabokra, kiolvasztjuk és a zsírján megfuttatjuk az apróra vágott hagymát...
2
Magyaros gombaleves képes recept

Magyaros gombaleves

Elkészítés: Kevés olajon a felaprított hagymát megpirítom, hozzáadom a felszelt gombát, fehérrépát, sárgarépát és petrezselymet...
MAGYAROS GOMBÓCLEVES recept

MAGYAROS GOMBÓCLEVES

A felvágottat nagyon apró kockákra vágom. A krumplit meghámozom, 4-be vágom. Fél liter forró vízben feloldom a füstölthúslé kockát....
1
Magyaros sültkrumpli recept

Magyaros sültkrumpli

Elkészítés: a krumplit meghámozzuk és összevágjuk. A vöröshagymát negyed karikára vágjuk, a fokhagymát összetörjük. Az olaj felét...
1
Magyaróvári sertésborda képes recept

Magyaróvári sertésborda

A borjúbordák széleit vékonyan többször bevágjuk, sózzuk, majd margarinban, vagy vajban megsütjük. Arra kell ügyelni, hogy a csontoknál...
1
Májas csirkemell képes recept

Májas csirkemell

A szalonnát vagy sonkát nagyon apró kockákra vágom., majd összekeverem a többi hozzávalóval.A csirke melleket egy tűzálló tálba...
Májas csirkerolád képes recept

Májas csirkerolád

Egy serpenyőben a sonka vagy szalonna kockákat megsütjük.A hagymát felaprítom és a sonka kockákhoz teszem és megpárolom Hozzáadom az...
Májas, gombás rakott pulyka képes recept

Májas, gombás rakott pulyka

A húsérméket kiverjük, esetleges inas részeit bevágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és egy akkora kivajazott tűzálló tálba rakjuk,...
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Csatlakozz hozzánk

      
     Miért érdemes regisztrálni?

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!