Navigáció: Címlap Receptek Betű: "G"

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Receptek

Betű: "G"
Kategóriák, amelyek kezdőbetűje "G"
Görög

Görög (7 )

 

Receptek, amelyek kezdőbetűje "G"
5
3
3
Garibaldi szelet recept

Garibaldi szelet

A lisztet,sütőport,vajat,cukrot,és 1 egész tojást Jól összegyúrunk.Tepsibe kisütjük.Ha kihűlt,a tésztát gyümölcsízzel...
1
Garibaldi tészta recept

Garibaldi tészta

A vajat és cukrot habosra keverjük, hozzáadjuk a többi anyagokat, legvégül a tojáshabot. Zsírozott tepsibe ujjnyi vastagra elkenjük és...
1
Garnélás masni tészta /mini farfalle/ képes recept

Garnélás masni tészta /mini farfalle/

A garnélát kiengedjük. Az oliva olajat és a vajat felmelegitjük, a hagymát, fokhagymát, chilit rádobjuk és pár percig kevergetjük, majd...
1
1
Garnélás paradicsomos tészta képes recept

Garnélás paradicsomos tészta

A hagymát és fokhagymát megtisztitjuk, apróra vágjuk Az olajon megfuttatjuk, fűszerezzük, a hámozott paradicsomot ráöntjük. 10-15 percig...
1
Garnélás rizs recept

Garnélás rizs

Az olaj és a vaj felét forrósítsuk fel, majd pirítsuk benne 2-3 percig a megtisztított rákot. Ha kész, szedjük ki, és tegyük a forró...
1
1
Garnélával töltött csirkemell recept

Garnélával töltött csirkemell

A csirkemell filéket a vastag részétől a vékony felé haladva óvatosan felszúrjuk. A teljesen lepucolt, kinyomkodott garnélával jó alaposan...
1
Gazdag bableves képes recept

Gazdag bableves

A kiválogatott babot előző este beáztatjuk. A kockákra vágott tarjával, a hasábokra vágott zöldségekkel, borssal, sóval feltesszük...
Gazdag palacsinta képes recept

Gazdag palacsinta

Elkészítése: A palacsintatészta hozzávalóit csomómentesre kikeverjük és a palacsintákat kisütjük. A besamelmártás készítése: A...
2
1
Gazpacho recept

Gazpacho

Hámozzuk meg, és kockázzuk fel a paradicsomot, vágjuk apróra a zöldpaprikát, az uborkát és a hagymát is. A paradicsomból, paprikából és...
1
Gestenye szivek recept

Gestenye szivek

Gezstenyemasszát gyurjuk át a rummaé ,kinek nem elég édes kevés prcukrot is gyurhat bele. Készincsunk belöle sziv formákat ne tul...
1
Geszetenye bomba recept

Geszetenye bomba

Gesztenyéből 4 kicsiformákat kibélelünk tegyünk alá folpackot, tejszint elkészitjük és beletöltjük az alját befedjük gesztenyével...
1
1
2
Gesztenye torta képes recept

Gesztenye torta

A 40 dkg gesztenyepürét összedolgozzuk a rummal. A tojássárgákat és a cukrot gőz fölött sűrű krémmé keverjük, majd kanalanként a...
1
1
Gesztenyecsúcs recept

Gesztenyecsúcs

A piskotalapból pogácsa szaggatóval köröket szaggatunk .A krémhez a margarint fehérségig keverjük majd hozzá keverjük a cukrot majd...
5
2
Gesztenyekocka képes recept

Gesztenyekocka

A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, ez elektromos habverővel max. fokozaton 3-4 perc. Az olvasztott, de nem meleg margarint...
2
Gesztenyepuding képes recept

Gesztenyepuding

A sürü besamellmártást a gesztenyemasszával együtt husdarálón ledarálom. A cukrot, a tojássárgáját, a piskótamorzsát és a tojások...
1
Gesztenyepüré házilag recept

Gesztenyepüré házilag

1. A gesztenyék héját egy éles késsel X alakban bevágjuk, úgy hogy ne vágjunk bele a gesztenyék húsába. 2. Tepsibe tesszük a...
Gesztenyepüré torta képes recept

Gesztenyepüré torta

Megsütjük a piskótát. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket kemény habbá verjük a sóval, majd belekeverjük a kristálycukrot,...
3
Gesztenyés alagut képes recept

Gesztenyés alagut

A piskótát száp vékonyra süssük 2 is kijön belöle 2 özgerinc formába folpakkot teszünk piskotát ugy vágjuk el hogy 2-2részbe egy...
Gesztenyés csók recept

Gesztenyés csók

A 2 tojás habját 20 dgk cukorral,1 ek rummal,és fél cs vanílincukorral,elkeverjük,majd hozzáadjuk a gesztenyemasszát,a darált...
1
Gesztenyés csokigolyók rumos ízesítéssel képes recept

Gesztenyés csokigolyók rumos ízesítéssel

A gesztenyemasszát jól eldolgozzuk a porcukorral és a rummal, majd 18-20 darabra osztjuk, és mindegyiknek a közepébe egy-egy szem kimagozott...
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Csatlakozz hozzánk

      
     Miért érdemes regisztrálni?

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!