Navigáció: Címlap Receptek Péter33 receptjei

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Receptek

Péter33 receptes gyűjteménye

Én 33 éves 170 cm 82 kg barna hajú és szemű férfi vagyok
Gasztrokalandor pontjai: 3435
Péter33 receptjei
1
Admirálisszeletek recept recept

Admirálisszeletek recept

A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a...
Agyagban sült pikáns csirke recept

Agyagban sült pikáns csirke

A csirkét megtisztítjuk, alaposan megmossuk, majd sóval, borssal, gyömbérrel ízesítjük. A chilikrémhez hozzáadjuk az olajat, borsot és...
Almás csirkemájas serpenyő recept

Almás csirkemájas serpenyő

Az almát és a libamáját megmossuk, megtisztítjuk, és felvágjuk őket. A forró olajba dobjuk bele a zsályalevelet, és forgassuk át. Miután...
1
Almás currys csirke recept

Almás currys csirke

A csirkét megmossuk, leszárítjuk, majd négy részre vágjuk. sóval és curryvel fűszerezzük, majd forró olajban megpirítjuk. A hagymát...
Almás fácánsült recept

Almás fácánsült

A fácánt megtisztítjuk, bőrét bevagdossuk, és szalonnaszeletekkel megtűzdeljük. Az olajat felhevítjük, majd a fácánt megpirítjuk benne....
[Vad]
Almás pulykamell recept

Almás pulykamell

A pulykamellett kiklopfoljuk, és megsózzuk. A hagymát felkarikázzuk, az almát cikkekre vágjuk. Egy tűzálló tálat kikenünk, és...
Almás-csirkemájas serpenyő recept

Almás-csirkemájas serpenyő

A lila hagymát és az almát megtisztítás után vágd cikkekre.Egy serpenyőben forrósíts fel az olajat,a zsályalevelet forgasd át benne nagy...
Almás-krémes piskóta recept

Almás-krémes piskóta

Egy közepes tepsi alját alufóliával kibéleljük, kissé megkenjük zsiradékkal. Az almát meghámozzuk, és vékonyra szeleteljük...
Almás-mazsolás pulyka recept

Almás-mazsolás pulyka

A megtisztított pulykát mossuk meg hideg vízben alaposan, majd sóval és kakukkfűvel dörzsöljük be jól. Szobahőmérsékletű vajjal kenjük...
2
1
Almás-sajtos csirke recept recept

Almás-sajtos csirke recept

A csirke melleket szeletekre vágjuk,majd negyedeljük. A szalonna szeleteket tűz álló edény aljára fektetjük és rá rakjuk a kissé ki...
Amaretto krém recept

Amaretto krém

A csokoládét pár percre a mélyhűtőbe tesszük, majd konyhai papírtörlőre reszeljük. A zselatint hideg vízben megpuhítjuk. A tojást a...
Aszalt szilvás boros malac recept recept

Aszalt szilvás boros malac recept

A combot sóval bedörzsöljük, a szilvát a borba áztatjuk, és így hagyjuk őket egy órán át. Ezután a combot a bőrős felével lefelé...
Bakonyi kacsa recept

Bakonyi kacsa

A hagymát felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az elfelezett gombákat. Így megpároljuk, majd a szétszedett kacsát is...
[Vad]
Banános kacsaszeletek recept

Banános kacsaszeletek

A banánt meghámozzuk, és feldaraboljuk. Rálocsolunk 1 dl bort, és hozzáadjuk a cukrot. Az olajat felforrósítjuk, majd a húst átsütjük...
Báranygerinc rozmaringos zsemlében sütve recept

Báranygerinc rozmaringos zsemlében sütve

A vegyes zöldséget és a vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, az olajjal meg a borssal összekeverjük, tepsibe terítjük. A...
Báránykaraj leveles tésztában recept

Báránykaraj leveles tésztában

A zöldséget meghámozzuk és durvára aprítjuk. A csontot leöblítjük, szárazra töröljük és 2 ek.forró olajban megforgatjuk. Hozzáadjuk a...
Bejgli I. recept

Bejgli I.

1. Szükségünk lesz egy 200 C-os sütőre, de még ne melegítsük elő, korai lenne. Akkor kapcsoljuk be a sütőt, mikor a tojásfehérjével...
Bejgli II. recept

Bejgli II.

1. Az élesztőt a lisztbe kell morzsolni - nem kell keleszteni -, majd a többi hozzávalót is tegyük hozzá, és alaposan dolgozzuk el. A...
Birkapörkölt recept recept

Birkapörkölt recept

A hagymát zsíron megdinszteljük, amikor már üveges, beletesszük a húst, a fűszereket. Kb. 15 perccel a pörkölt elkészülése előtt...
[Birka]
Boros kacsasült recept

Boros kacsasült

A kacsát megtisztítjuk, megsózzuk, majd vajat hevítünk, és minden oldalát megpirítjuk benne. Utána hozzáadjuk a bort és a felforrósított...
[Vad]
« ElsőElőző1234567KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Csatlakozz hozzánk

      
     Miért érdemes regisztrálni?

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!