Navigáció: Címlap Receptek ilna receptjei

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Receptek

ilna receptes gyűjteménye

főzés
Gasztrokalandor pontjai: 830
ilna receptjei
Al-dunai halászlé képes recept

Al-dunai halászlé

A pontyokat megtisztítjuk, pikkelyüket, fejüket, farkukat, uszonyaikat eltávolítjuk, majd a húsukat felszeleteljük. Ezután fogunk egy...
Almás rétes recept

Almás rétes

Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, levét kicsit kinyomkodjuk. Ezután elkeverjük a porcukorral, az őrölt fahéjjal, a darált dióval, a...
Almás-fahéjas muffin recept

Almás-fahéjas muffin

A lisztet, a sütőport és a fahéjat tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, a reszelt almát és a mazsolát. Egy másik tálban a...
Almás-krémes sütemény recept

Almás-krémes sütemény

A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk és 4 lapot sütünk belőle. A krémhez megfőzzük a pudingokat a tejjel, kikeverjük a margarint a...
Ánizsos kalács képes recept

Ánizsos kalács

Egy evőkanálnyi cukrot, egy kevés lisztet és 1/2 dl langyos tejet összekeverünk, belemorzsoljuk az élesztőt és néhány percig hagyjuk...
2
Fehér csokis tekercs képes recept

Fehér csokis tekercs

Áztassunk hideg vízbe 5 db zselatinlapot, majd nyomkodjuk ki. Melegítsünk fel 3,75 dl habtejszínt, és oldjuk fel benne a 15 dkg fehér...
Gombával töltött pulyka cserépedényben sütve képes recept

Gombával töltött pulyka cserépedényben sütve

A hagymát lereszeljük, az olajon megdinszteljük. A gombát nagyon apróra vágjuk, a sóval, borssal a hagymán megpároljuk. A pulyka máját...
Gong-bao csirke képes recept

Gong-bao csirke

A filézett CSIRKEMELLET apró (kb. 1x1x1 cm) kockákra vágjuk. A húst beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük keményítővel és vízzel...
Hájas rétes képes recept

Hájas rétes

A tészta hozzávalóiból langyos vízzel jó rugalmas rétestésztát gyúrok. Legalább 1 órát pihentetem hideg helyen, de lehet egy éjszakát...
1
Kakaós meggyes kalács képes recept

Kakaós meggyes kalács

A langyos cukros tejben felfuttatom az élesztőt. A töltelékhez mindent habosra keverek egy pici meggylével. A tésztához a száraz...
Kakaós tejszínes torta képes recept

Kakaós tejszínes torta

A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjét kemény habbá felverjük. A sárgáját 3 evőkanál vízzel, cukorral és a van....
Kapros-zöldfűszeres halszeletek képes recept

Kapros-zöldfűszeres halszeletek

A tengeri halfilét – ha fagyasztott, akár kiengedés nélkül is – tegyük egy hőálló tálba. A tasak tartalmát csomómentesen keverjük el...
Kekszes Őzgerinc képes recept

Kekszes Őzgerinc

A háztartási keksz felét ledaráljuk, másik felét kisebb darabokra törjük. A vizet egy lábasba öntjük, a porcukrot, a kakaót és a...
Kekszes-almás sütés nélkül képes recept

Kekszes-almás sütés nélkül

Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Lábasba rakjuk, 5 dl vizet ráöntünk, a cukorral ízesítjük, 8-10...
Meggyes lusta rétes képes recept

Meggyes lusta rétes

A cukrot, a lisztet és a sütőport szárazon összekeverjük. A margarin felével egy nagy tepsit jól kikenünk, és a lisztes keverék felét...
Mogyorós ropogós recept

Mogyorós ropogós

A hozzávalókat összegyúrjuk, és 2 órára hűtőszekrénybe tesszük. Ezután fél cm vastagságúra kinyújtjuk. A tetejét tojássárgájával...
1
Őszibarackos sütemény képes recept

Őszibarackos sütemény

A tésztához valókat összegyúrjuk, és két cipóra osztjuk, majd egy fél órára a hűtőbe rakjuk. Közben megfőzzük a vanília pudingot a...
Reszelt túrós képes recept

Reszelt túrós

A liszthez hozzákeverjük a sütőport, a vaníliás cukrot, a porcukrot és a kakaót. A margarint beleaprítjuk a lisztbe, és hozzáadjuk a...
Rusei sapkák képes recept

Rusei sapkák

Habosra keverjük a tojássárgával elkevert cukrot és vizet. A habos masszához keverjük a lisztet, kakaót és sütőport. Hozzáadjuk még a...
3
2
Sajtosroló képes recept

Sajtosroló

1 csomag bolti leveles tésztát téglalap alakúra és vékonyra kinyújtunk. Tojással az egészet lekenjük, 1 cm széles csíkokra vágjuk, majd...
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Csatlakozz hozzánk

      
     Miért érdemes regisztrálni?

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!