Navigáció: Címlap Programajánló Lejárt események

Térképes programajánló - Lejárt események

GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY GRAY
ContentMap by Turismo.eu

Lejárt események

XVIII. Jókai napok , és bableves főző verseny

Programajánló - Lejárt események

A XVIII. Jókai Napok programjaként, idén 6. alkalommal rendezik meg a nagy közönségsikernek örvendő Jókai-bablevesfőzőversenyt. A verseny időpontja 2009.06.06.,helyszíne Balatonfüred- Koloska völgy. A rendezvény alatt zenés műsorszámokkal szórakoztatják a résztvevőket.

További infó: http://www.balatonfured.hu/index.php?fmenu=programok&amenu=rendezvenynaptar

 

   

XI.Ruzsai Falunap és Főzőverseny

Programajánló - Lejárt események

Helyszín: Ruzsa sportpálya
Időpont: 2009. május 16.
A versenyen a következő kategóriákban lehet nevezni: Halászlé, Pörkölt, Egyéb
Kulturális programok, tűzijáték,verseny.
 
További infó: http://www.ruzsa.hu/pages/varos_al.aspx?id=1561838
   

XI. Karcagi Birkafőző Fesztivál

Programajánló - Lejárt események

2009. junius 26-28. között ellátogathatunk Karcagra, a XI. Karcagi Birkafőző Fesztiválra. A háromnapos rendezvényen számos programon vehetünk részt, sztárvendégekkel találkozhatunk. A zenei programok mellett mindhárom nap lesz kirakodóvásár, kézművesek utcája, vidámpark, légvár, étel-, pálinka-, és borkóstolás, sétakocsikázás, gólyalábas és madkarás felvonulás is.

A birkafőző verseny szombaton, 27-én kerül megrendezésre, a zsúri elnöke Benke László, négyszeres olimpiai bajnok mesterszakács.

Helyszínek: Karcag - kossuth téri park, Kálvin Színpad, Múzeum park, Karcagi Városi Sportcsarnok

Infó:

http://www.karcag.hu/mss01/alpha?do=2&st=1&pg=3&m7_doc=662&m4_act=79

   

XI. Balatonlellei Juliális Biofesztivál

Programajánló - Lejárt események

Gasztronómiai programok, biotermék-bemutató és vásár, fesztiválrendezvények, halfőző verseny.

A fesztivál időpontja: 2009.07.02-07.05.

Helyszín: Balatonlelle - Rendezvénypark

   

VII. Cseresznyefesztivál

Programajánló - Lejárt események

Ha 2009.06.14-15 között Szomolyán járunk, akkor érdemes ellátogatni a VII. Cseresznyefesztivál rendezvényeire. A fesztivál keretein belül színes programokon vehetünk részt. A szórakoztató műsorok mellett főző- és sütőversenyt is rendeznek.

Egyéb infó:

http://www.szomolya.hu/rendezvenyek.html

   

Vendéglátó iskolák VII. országos szabadtéri főzőversenye és bemutatója

Programajánló - Lejárt események

2009. május 15-17 Bogácson festői környezetben vehetünk részt a Vendéglátó iskolák VII. országos szabadtéri főzőversenyén és bemutatóján.A Bükkaljai borvidék központjában megrendezett fesztivál programjai között szerepel a polgármesterek főzőversenye, szakácstanulók főzőversenye, süteménysütő verseny, világrekord kísérlet. A rendezvény ideje alatt koncertekkel is gondoskodnak a közönség szórakoztatásáról.

További infó:http://www.bogacs.hu/

 

   

Városalapítók Napja Országos Rétesfesztivál

Programajánló - Lejárt események

2009. május 23-24 között kerül megrendezésre Kiskőrösön az Országos rétesfesztivál.
   

Újszentiváni rétesfesztivál és réteskészítő verseny

Programajánló - Lejárt események

Idén is megrendezésre kerül Újszentivánon a rétesfesztivál és verseny. A programokon 2009 április 3-5 között vehetünk részt. Amellett, hogy megismerhetjük a hagyományos réteskészítés módját, még meg is kóstolhatjuk a számtalan változatban készülő finom édességeket. Emellett színes programok, és verseny várja az érdeklődőket. Helszín: Újszentiván - Lovaspálya

Részletek:
http://www.antikretes.hu/
   

Torkos csütörtök 2009 február

Programajánló - Lejárt események

Idén is lesz Torkos Csütörtök. 2009-ben február 26-án kerül sor az éttermi akcióra. Éljetek a lehetőséggel, és próbáljatok ki egy jó helyet féláron!

Bővebben itt olvashatsz róla:

 

   

Miskolci kocsonyafesztivál 2009

Programajánló - Lejárt események

Idén 9. alkalommal rendezik meg a Miskolci kocsonyafesztivált. Időpontja: február 20-22, de a felvezető programsorozat keretében egész hónapban érdekes rendezvények sorozata várja a Miskolcon járókat.
A háromnapos fesztivál alatt számos koncerten (Marót Viki és a Nova kultúr, Sebestyén Márta, Péterfy Bori és a Love Band stb.), filmvetítésen, szórakoztató programon vehetnek részt a látogatók, de lesz például pókerbajnokság is. Érdemes ellátogatni, és feldobni kicsit a borús téli napokat. Na meg persze megkóstolni a híres miskolci kocsonyát!

A részletes programról itt olvashattok:

http://www.kocsonyafesztival.hu/fesztival-program

Jó szórakozást!
   

II. Hajdúsági Disznótor

Programajánló - Lejárt események

2009 február 14-én egy igazi hagyományörző disznótoron vehetünk részt Hajdúböszörményen.  A programban zenés köszöntőn, népművészeti bemutatókon, hagyományörző programokon, hintós városnézésen, kemencés ételek kostolásán és disznótoroson vehetünk részt. Helyszín: Hajdúböszörményi Tájházak

Info: www.hajduboszormeny.hu
   

I. Libamájfesztivál - Orosháza-Gyopárosfürdő

Programajánló - Lejárt események

"Libamájfalatok és  tokaji borok csúcsgasztronómiai tálalásban" - 2009. 06.05-06.07. között rendezik meg a Gyopárosfürdő Parkban (Gyopár Club Hotel- Orosháza, Gyopárosi út 3.) az I. Libamájfesztivált. A fesztivál vendégei családi programokon vehetnek részt és sztárfellépők ( Rúzsa Magdi, Bikini) gondoskodnak a kellemes szórakozásról. Vasárnap tűzijátékkal zárul a program.
   

Farsangi sütemény sütő - forraltbor főző verseny

Programajánló - Lejárt események

Ha vidáman akarjátok tölteni a Valentin-napot, látogassatok el február 14-én délután Révfülöpre, és ne csak öleléssel, hanem finom forralt borokkal is melegítsétek át magatokat és egymást. Emellett megkóstolhatjátok a vállalkozó kedvű háziasszonyok fincsi farsangi süteményeit. Na és persze ha kedvetek van, akár be is szállhattok a versenybe.
A III. Révfülöpi Rianás nevű verseny 14:00 órakor kezdődik. Helyszín: Tóparti Galéria

További infó:

www.revfulop.hu

Jó kóstolást!
   

Családi Főzőverseny - János Vitéz napok

Programajánló - Lejárt események

2009.06.06-06.07. között a János Vitéz napok keretei között lvehetünk részt a családi főzőversenyen. Nevezni három kategóriában lehet: korabeli ételekkel, pörköltekkel illetve levesekkel.

Helyszín: Ráckeve

   

Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé

Programajánló - Lejárt események

2009-ben május 27. és június 1. között kerül megrendezésre Békéscsabán a több éves múltra visszatekintő sörfesztivál. A látogatól mintegy harmincfajta sört kóstolhatnak meg, melyeket hagyomány szerint 1 l-es korsokban fogyaszthatunk. A szervezők természetesen gondoskodnak a korgó gyomrokról is, így a szokásos csülkön kívül idén megismerkedhetünk a román, szerb, szlovák és  cseh konyha remekeivel is.
A fesztiválozók jó hangulatát élő koncertek és a sörivással kapcsolatos játékok, vetélkedők garantálják.

Bővebb infó itt:

http://csabaisorfesztival.hu/

Kellemes időtöltést!
   

Békéscsabai Bor és Grill Fesztivál 2009

Programajánló - Lejárt események

A Csabai Kolbászfesztivál keretein belül kerül megrendezésre a Bor és Grill Fesztivál, melynek célja a minőségi magyar borok megismertetése, és népszerűsítése. Emellett az április 03-05 között megrendezett fesztiválon grillezett ételek bemutatásán, és persze kóstolásán is részt vehetünk. A grillezett finomságokat Prohászka Béla olimpiai bajnok mesterszakács és csapata készíti el.
További programok a teljesség igénye nélkül: szórakoztató gasztronómiai programok, kirakodó- és kézműves vásár, borrendek felvonulása, játszóház, néptánc bemutató, mediterrán utcabál stb.
Időpont: 2009 április 03-05.
Helyszín: Békéscsaba, Andrássy u. sétáló része
   

Bajai Halfőző Fesztivál - 2009

Programajánló - Lejárt események

2009-ben július 11-én kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő Bajai Halfőző Fesztivál. A kísérő rendezvények már július 8-án elkezdődnek, és 12.-én, vasárnap zárulnak. Az eseményen számos szórakoztató program mellett sportrendezvényeken, horgászversenyen, főzőversenyen is részt vehetünk. Csütörtöktől vasárnapi a Szentháromság téren üzemel a Főtéri Halászcsárda.

Helyszín : Baja

Időpont: 2009.07.08.07.12. 

Infó:

http://bajaihalfozofesztival.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26

   

2011.06.04. - Tefal Dining Guide Blogkóstoló a Millenárison

Programajánló - Lejárt események

Ízkavalkád a legnagyobb hazai gasztrobloggerekkel
Tefal Dining Guide Blogkóstoló a Millenárison!

Már összeállította a tervezett menüt az a tíz gasztroblogger, akik részt vesznek a Dining Guide Food Show keretében rendezett blogkóstolón. Az eseményen, amelyre 2011. június 4-én a Millenáris Parkban kerül sor, ismét lehetősége lesz a gasztronómia iránt elhivatott ínyenceknek végigkóstolni a legismertebb magyar gasztrobloggerek különleges ételkompozícióit.

Bővebben: 2011.06.04. - Tefal Dining Guide Blogkóstoló a Millenárison

   

2011.06.03-05 - Dining Guide Food Show és Budai Gourmet fesztivál a Millenárison

Programajánló - Lejárt események

Júniustól Budapest a régió kulináris fővárosa
Dining Guide Food Show és Budai Gourmet fesztivál a Millenárison

2011. június 3. és 5. között egy időben és helyszínen rendezik meg a régió legnagyobb gasztrokulturális fesztiválját, a Dining Guide Food Showt, és a magyar konyhaművészet élvonalát felvonultató Budai Gourmet fesztivált. A Dining Guide étteremkalauz és a Sziget Szervezőiroda rendezésében zajló eseménysorozat legfőbb célja, hogy Budapestet a régió kulináris fővárosává tegye, ezért itt veszi kezdetét Közép-Kelet-Európa legjobb éttermeinek versenye is.

Bővebben: 2011.06.03-05 - Dining Guide Food Show és Budai Gourmet fesztivál a Millenárison

   

2011.05.23. The System of Dr. Pagan - könnyed interaktív vacsora színház

Programajánló - Lejárt események

Ezúton szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt Dr. Pagan Elmegyógyintézetébe, ahol találkozhatnak az intézet ápolóival. Csatlakozzanak hozzánk, hogy megismerjék otthonunkat, filozófiánkat, módszereinket, az ápoltakat, zeneterápiás módszereinket és egy vibráló hangulatú vacsora keretében találkozhassanak azokkal, akik munkájuk során az emberi elme rejtett mélységeit tanulmányozzák.

Bővebben: 2011.05.23. The System of Dr. Pagan - könnyed interaktív vacsora színház

   

1. oldal / 5

« ElsőElőző12345KövetkezőUtolsó »

Csatlakozz hozzánk

      
     Miért érdemes regisztrálni?

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!

Le Monde avec AFP et Reuters Publié le 12 mars 2018 à 20h02 Mis à jour le 12 mars 2018 à 20h02 Notre sélection d’huiles cialis prix maroc essentielles à effet tonique sexuel pour l’homme et pour la femme: La plupart des hommes ont encore la fâcheuse habitude acheter kamagra france d’utiliser les cosmétiques de leur moitié. Signe de feu par excellence, le Bélier est le deuxième signe astrologique le plus torride. Puis en grattant un peu, en posant des questions concrètes, en les rassurant aussi, leur discours s'est peu à peu teinté de avis sur achat cialis en ligne nuances. La Dapoxetine (Priligy par exemple) est une substance appartenant à un groupe d’antidépresseurs ISRS (inhibiteurs de la recapture de la sérotonine).

Получить на карту кредит онлайн срочно без отказа и проверки в Украине.

Выдаем кредит круглосуточно на карту без отказа в самые сжатые сроки. Быстрые займы в Украине.

Позика на картку аб кредит онлайн без перевірок швидко і без відмов.

Самый легкий способ найти деньги - это оформить займ онлайн на карту под 0% и не беспокоиться о процентах.

Взять в интернете кредит на карту без поручителей и звонков в Украине. Большой выбор МФО.

Мікрофінансові організації України видають кредит онлайн під 0 відсотків на картку.

Selon la directrice de l’établissement, il porte ses fruits avec en 15 mois une seule bagarre entre détenus. Vous acheter du viagra allez augmenter votre taille, la longueur et la circonférence. Les problèmes «fémininsde la ménopause et du syndrome prémenstruel Ces chiffres varient bien sûr en fonction de la qualité des ampoules. Cette pauvreté imaginaire évoque vivement la pensée opératoire des malades psychosomatiques ainsi que acheter tadapox les défaillances du préconscient chez les sujets-limites. Quand cet exercice a été réalisé correctement, et bien évidemment, après la séance d’échauffement, amoxil en ligne pas cher vous remarquerez que la taille de votre gland changera. Pour les hommes utiliser acheter viagra en ligne l’HE de gingembre qui booster la testostérone. Cela rejoint l’apragmatisme sexuel total [10] fréquemment observé par les Kestemberg et Decobert chez les filles.


uporn tube8.online fetishtube spycamera.club redrube.mobi